Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přečtěte si zákon o České národní bance a pochopíte, co jste to napsal za nesmysl.

0 0
možnosti
Foto

E12v69ž36e61n 61Š64i82k

15. 3. 2015 19:50

Omlouvám se za pozdní reakci, které konkrétní ustanovení zákona máte na mysli? Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Primárně to bude stejně nakonec vláda, kdo rozhodne o přijetí eura, s tím nenadělá nic ČNB a už vůbec ne prezident.

1 0
možnosti
Foto

Euro není špatná myšlenka, ale nebyla dotažena do konce. To by musela být federální Evropa s transfery od bohatých k chudým. Nejlepší je, že proti Euru brojí ti největší levičáci, kteří by takové transfery od bohatých měli podporovat :-). Východiskem je očištění Eurozony, tedy v prvním kroku vystoupení Řecka, následně případně dalších zemí. Pak zbude zdravé jádro, které je schopno ekonomicky fungovat a dlouhodobě nesekat dluhy. A až budeme také schopni dlouhodobě nesekat dluhy, pak bych do takového zdravého Eurojádra velmi rád vstoupil.

3 1
možnosti
JK

Presne tak. Kdyby euro bylo projekt ciste ekonomicky, byl by velice dobry. Bohuzel je to z velke casti zalezitost spise politicka a tim padem trochu nebezpecna ;-)

2 0
možnosti
Foto

Nepochopil jste situaci. Česká ekonomika je prostředníctvím tzv. transformace a tzv. privatizace vytunelovánam měnové zlato bylo renomovaným odborníkem Tošovským prodáno, státní účet byl díky nejlepšímu ekonomu planety Kalouskovi zatížen nesplatitelnými dluhopisy.

V situaci silné ČSSR již nejsme, jsme chudý, vytunelovaný stát.

5 6
možnosti
JK

Tak CR je rozhodne bohatsi stat nez byla CSSR. Komunisticke Ceskoslovensko bylo zatizeno stamiliardovymi vnitrnimi dluhy vyplyvajicimi z moru komunisticke ekonomiky "druhotne platebni neschopnosti" Cela ekonomika byla v roce 89 par let pred naprostym kolapsem... ;-)

5 2
možnosti
JK

Tvrdit, ze se zapad po roce 89 zachranil transferem kapitalu z byvaleho vychodniho bloku je skutecne vyrok, ktery je horkym aspirantem na titul blabol roku ;-D

7 4
možnosti

Klasický problém blogů, kdy se neodborník pokusí komentovat odborný problém jen na základě své víry.

2 0
možnosti
FH

Víte ono už je to celkem šumák. Bezcenné euro oslabuje k ještě bezcennějšímu dolaru a za pár měsíců to bude zase naopak. Voltair napsal : „Hodnota papírových peněz se dříve nebo později vrátí k jejich vnitřní hodnotě, tedy k nule.“

3 4
možnosti
Foto

Když vidím, jak se lidé bijí za své Kalousky, Zemany, Filipy, Sobotky, Fialy, Bendy,  Schwarzenbergery a další a další politické parazity, tak si říkám, že si tohle vše, co se děje, zaslouží.

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1212x
..... se mnou 1+1 budou  vždy 2

Seznam rubrik