Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I90v93o 63B19o26u85š96e

13. 5. 2015 12:42

Většinou ovšem ti chlapci v rukách svírají Kalašnikovy a RPG. To je USA napřed kupujou od Rusů?

1 0
možnosti
JO

Okamžitě přestat s dodávkou zbraní na střední východ a do Afriky - to poslední dobou říká stále více politiků i např.  představitelů OSN. Jenže......zdaleka největším vývozcem zbraní na střední východ jsou USA. A těm to nikdo nerozmluví. Zbrojní průmysl patří v USA  mezi nejvýdělečnější. USA si zbrojní průmysl rozvracet nenechají. Jenže neklid, rozvrácení a boje v těch zemích odnáší kromě nich i Evropa. Zbrojaři v USA stále více bohatnou a lidé v rozvrácených zemích stále více chudnou. 

A jedním z důsledků toho všeho je masový příliv uprchlíků do Evropy.

2 2
možnosti
Foto

V roce 2012 USA prodalo  zbraně v do jiných zemí v celkové hodnotě dosahující 26,9 miliard dolarů. Rusko prodalo do jiných zemí zbraně v celkové hodnotě 29,7 miliard dolarů. Statistiky jsou k dohledání, není to těžké. :-)

1 1
možnosti
Foto

Do jakých Arabských zemí dodalo USA zbraně? Pokud  se dívám na televizi, tak arbské země ve válkách používají zbraně z Ruska, neboli z SSSR,které je tam dodávalo v rámci podpory osvobozeneckého boje. Při válce mezi Iránem a Irákem jsem viděl, že armády používali nákladní vozidla z NDR a to Robury. Když Egypt napadl stát Izrael viděl jsem, že mímo zbraní a letadel  z SSSR používal Egypt i naše vozidla Praga V3S. Tak teď fakt nevím. Rv

0 2
možnosti
JO

Rusko je na na 2. místě v dodávkách zbraní na blízký východ a do Afriky. Francie je 3. v pořadí. Přitom Ruské dodávky tvoří 3x! menší množství dodávek amerických. Francie ještě mnohem méně. Statistiky jsou k dohledání, není to těžké.

2 0
možnosti
Foto

Napsal jste to přesně.

Karma R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1212x
..... se mnou 1+1 budou  vždy 2

Seznam rubrik